Vind je ideale man

 

Je ben al een tijdje single. Hoewel je het prima naar je zin hebt alleen zou je wel een leuke man willen. Maar op de een of andere manier ben je hem nog niet tegen gekomen. Je hebt misschien wel een paar dates gehad. Of een zelfs (korte) relaties, die op niets uitdraaide… Ze waren het allemaal niet.

 

Te kieskeurig?

Ben je al een tijdje op zoek naar de juiste man voor jou?
Heb je hem ondanks de dates die je hebt gehad en nieuwe mensen die je hebt ontmoet, nog niet gevonden?

Waarom lijkt zo’n beetje iedereen om je heen wél zijn/haar partner gevonden te hebben? Steeds meer vrienden hebben een langdurige relatie, gaan samenwonen, trouwen en/of krijgen kinderen. Die liefde, die verbinding, ’s ochtends samen wakker worden, samen op vakantie… dat wil jij ook.

Misschien begin je je ondertussen af te vragen of jouw ideale man wel bestaat. Of dat hij niet hier woont, maar ergens ver weg. Dat je hem daarom nooit tegen zal komen. Het kan ook zomaar zijn dat je je afvraagt of er iets “mis” is met jou. ‘Ben ik niet te kieskeurig?’ Dat is immers wat je van anderen weleens te horen krijgt: dat je te hogen eisen stelt.

 

Genoegen nemen met minder

Als je eisenpakket te groot is, moet je die dan niet eens gaan bijstellen? Moet je niet gewoon genoegen nemen met minder?
Nee, nee, nee. Echt niet.

Jouw Mr. Right loopt hier ook gewoon ergens rond. Maar er zit nog “iets” in de weg waardoor je hem nog niet ontmoet hebt. Maar wat dan?

 

Ruimte maken voor Mr. right

Tijdens het traject ‘Vind je ideale man’ ga je aan de slag met dat stuk wat jou in de weg staat. Wat houd me tegen? Is er wel ruimte voor mijn ideale man? Waar blokkeer ik (energetisch) de boel? Op een praktische manier gaan we ruimte maken voor jouw man. En niet voor de second best, maar voor de man die écht bij jou past.

 

Dit ben ik

Mijn naam is Karlijn Bluijs-van Meeteren, 36 jaar en ondertussen 4 jaar samen met mijn ideale man Guido. We kwamen elkaar op ‘latere leeftijd’ tegen en voor die tijd ben ik heel wat jaren single geweest.

Op mijn 25ste maakte ik een einde aan mijn toenmalige relatie. Ik had een gebroken hart en een geschaad vertrouwen. Het heeft 2 jaar geduurd voordat ik überhaupt weer na ging denken over een relatie.

Ik schreef me in op een online datingsite. 4 jaar lang heb ik heel wat mannen gedatet. 3x had ik een korte relatie. Maar geen van de mannen was mijn Mr. Right. Achteraf gezien hadden al die mannen 1 ding gemeen: ze waren ‘teveel’ voor mij.

De ene begon na 6 weken over ik hou van je, samenwonen en kinderen. De ander had constant aandacht nodig als we samen waren. Weer een ander was gewoon heel druk, heel bewegelijk en praatte heel luid. Op zich geen slechte eigenschappen, maar ik irriteerde me eraan. Als ik toen geweten had dat dit een spiegel voor mij was….

Mijn Spiegel – Doen & voelen

Ik zal je uitleggen wat ik daarmee bedoel:
Alles wat jij in de wereld ervaart is een reflectie (spiegel) van wat er binnenin jou speelt. Van de dingen (mensen) waar je je aan irriteert heb je wat te leren. Ben je een vrouw en is je partner een man (zoals bij mij). Dan is je man een spiegel voor je daadkracht, voor je doen.

Ik ben heel daadkrachtig. Zeker toen stond ik helemaal in de doe-stand: een drukke fulltime baan, veel reizen, regelmatig sporten, veel dansfeestjes bezoeken, klussen. Geen vervelende dingen, maar ik was vooral bezig met doen. Mijn daadkracht was dus heel erg aanwezig (net zoals die mannen 😉 ).

De tegenhanger van doen is… voelen. Dat voelen stond jarenlang op een laag pitje. Ik had eigenlijk niet zo goed in de gaten hoe ik me van moment tot moment voelde. Pas toen ik me  openstelde voor mijn gevoel (hoe voel ik me nou echt? wat wil mijn hart?) kwam Guido in mijn leven. Ondanks dat hij ook een heel actief persoon is en mij veel aandacht geeft voelt het niet meer aan als ‘teveel’. Dat komt omdat ondertussen mijn voelen en mijn doen meer in balans zijn.

Dit is mijn verhaal als het gaat om het vinden van mijn ideale man. Maar het is voor iedereen verschillend….

 

Het traject – Vind je ideale man

Dit is wat je krijgt tijdens het traject:

  • Live visualisatie waarbij we gaan kijken waar die man van jou op dit moment staat. Voor je (in de toekomst), achter je (in het verleden), of er misschien nog een ex-man in de weg staat enz. Hoe ziet hij er uit? Voldoet hij aan het beeld van jouw ideale man (bijvoorbeeld: sterk, liefdevol, vrolijk, open…) of juist helemaal niet (wazig, streng, nors, gesloten…)?
  • Daarna plannen we een intensieve (spiegel)sessie van 2 uur in. We gaan op zoek naar waar bij jou de blokkade zit. Wat zit er (energetisch) nog in de weg? Wat kan je leren van vorige relaties en/of de mannen die je nu aantrekt (maar niet de juiste zijn voor jou)? Is er balans tussen je daadkracht (doen) en het voelen? We maken daarbij ook gebruik van de info uit de visualisatie.
    We zetten vervolgens de man op de juiste plek (dat is rechts naast je, in het nu). We geven hem alle eigenschappen waarvan jij vindt dat ze bij jouw Mr. right horen. Brengen de mannelijke energie (doen) en de vrouwelijke energie (voelen) in balans en verbinden ze met elkaar.
  • Tijdens de derde sessie (van 1 uur) gaan we op zoek naar jouw demonen als het gaat om relaties/het vinden van jouw ideale man. Wat heeft deze demon jou te vertellen? We zetten hem om naar iets positiefs, we maken van jouw demon een bondgenoot.
  • Voor thuis krijg je nog een audio bestand met de visualisatie waarmee we zijn begonnen.

 

Investering: 275 euro

Met dit traject zet je jouw deur wagenwijd open voor die ideale man. Laat hem maar komen…. Love is in the air!

 

Veelgestelde vragen

Waar moet ik naartoe voor de sessies?
Mijn praktijk zit in Haarlem. Je bent daar van harte welkom voor alle 3 de sessies. Maar misschien woon je wat verder weg. Weet dan dat we zowel de visualisatie (sessie 1) als de sessie over de demonen (sessie 3) ook via Skype kunnen doen. Voor de intensieve sessie van 2 uur is het wel een echte aanrader om naar Haarlem te komen.

 Wanneer worden deze sessie ingepland?
De sessies worden gepland wanneer jou dat uit komt. Mijn praktijk is open van dinsdag t/m vrijdag tussen 9h00 en 17h00. Het is het fijnst om deze 3 sessies in een tijdsbestek van ongeveer 6 weken te plannen. Maar langer uit elkaar is ook geen probleem.

Vertel eens meer over dat spiegelen. Hoe werkt dat?
De wereld om jou heen is een weerspiegeling van de wereld in jezelf. Alles wat jij uitzendt krijg je terug. Ben je chagrijnig? Dan kom je meer chagrijnige mensen tegen. Ben je vrolijk? Dan kom je meer vrolijke mensen tegen.

Als je iets in jouw spiegel ziet wat je niet leuk vindt, of waar je je aan ergert, zal je dus met jezelf aan de slag moeten om dat spiegelbeeld te veranderen (in plaats van de ander proberen te veranderen). Het ontbreken van een partner, of het aantrekken van mannen die niet bij je passen is ook gewoon een spiegel.

Trek jij mannen aan die teveel aanwezig zijn, of juist te meegaand? Word keer op keer je vertrouwen geschaad? Heb je vooral aandacht van mannen die alleen op seks uit zijn, en geen serieuze relatie willen? Heb je het gevoel dat sowieso niemand interesse in je heeft? enz. Het zegt wat over jou.

Kijken naar wat jou gespiegeld wordt levert je waardevolle informatie over jouw innerlijke wereld op. Tijdens dit traject kijken we heel specifiek naar jouw innerlijke man en jouw innerlijke vrouw. Ben je vrouw en is je partner een man, dan is hij de spiegel voor je doen, je daadkracht (ook als je partner ontbreekt). Jijzelf als vrouw staat voor je gevoel. Deze twee zijn nogal eens uit balans/uit verhouding, of er is helemaal geen verbinding tussen die twee. Daarmee kan je aan de slag bij jezelf. Pas als je zelf verandert zal de wereld om je heen mee veranderen.

Is dit traject ook geschikt voor mannen die op zoek zijn naar hun ideale vrouw?
Jazeker! En als je als vrouw op zoek bent naar een vrouw, of als man op zoek naar een man ben je natuurlijk ook welkom.

Ik heb een lange relatie gehad/ik ben gescheiden. Is dit traject geschikt voor mij?
Ja, ook als je een lange relatie hebt gehad (al dan niet getrouwd) en je bent op zoek naar een nieuwe liefde is dit traject geschikt voor jou. Tijdens de sessies kijken we namelijk ook of je ex(man) niet toevallig “in de weg staat” bij het vinden van een nieuwe man. Pas als hij (energetisch) op de juiste plek is, komt er ruimte voor iets nieuws. 

Ik heb al een vriend/man, maar onze relatie loopt niet helemaal lekker. Is dit traject geschikt voor mij?
Nee, niet helemaal. Stuur me in dat geval een mailtje karlijn@miss-perfect.nl , dan vertel ik je hoe ik je wel kan helpen.